Bokutgivning

ULTIMA ESPERANZA BOOKS

– din snabba väg ut till läsarna

  • Det skrivs många böcker – romaner, noveller, fackböcker, barnböcker – men bara en bråkdel lyckas kommer med i bokförlagens utgivning. Därför har marknaden kompletterats med självhjälpsförlag, det vill säga förlag som mot ersättning trycker och ibland även säljer böcker.

  • Ultima Esperanza Books är ett print-on-demand-förlag*) Vi erbjuder den kanske snabbaste och billigaste vägen ut på bokmarknaden.

  • Sedan 2012 har drygt 50 titlar titlar kommit ut som tryckt bok på Ultima Esperanza Books. Flera av dem har också utkommit i e-boksformat.

  • Ett färdigt och layoutat bokmanus kan finnas att ute som bok på Adlibris, Bokus och i  annan nätbokhandel inom 24 till 48 timmar från publiceringsbeslutet. Den är på samma gång tillgänglig att beställa för den traditionella bokhandeln och biblioteken.

  • Kostnaden: max 4800 kronor (+moms) för utgivning, exponering i nätbokhandel och distribution till köpare. Och då ingår ISBN-registrering och s k pliktexemplar (till KB bland annat) samt exemplar till författaren. Du får hjälp med layouten till en låg kostnad.

  • Du sätter själv priset på boken – och kostnaden för utgivningen kan vara täckt redan efter 10-20 sålda exemplar.


Behöver du hjälp med din bok? Låter detta intressant? Vill du veta mer?
Ta kontakt via info@ultimaeperanzabooks.se


') Print-on-demand är en teknik där boken trycks vartefter det finns köpare. Det blir alltså inget lager av böcker att hålla reda på och du slipper sköta distributionen själv.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)